La llei de joventut, a debat

L’Avantprojecte de Llei de Joventut que l’Institut Valencià de la Joventut ha fet públic en http://leydejuventudcv.es no és el text definitiu que presentarà l’IVAJ a les distintes entitats socials per la seua discussió. Aquesta va ser la informació que ens va traslladar Adrián Ballester, Director General de l’IVAJ en la reunió celebrada el passat 14 de gener.

Pel moment no tenim el text, però es va comprometre a fer-lo arribar a l’associació en quant el tinguen acabat per a poder fer les aportacions escaients.

Al menú superior hi ha un apartat on trobaràs molta documentació per a poder fer una bona reflexió i les millors propostes. Ara ens toca a nosaltres participar. Per a poder presentar un document a mode de resum de les distintes aportacions i comentaris us preguem que ho feu usant eixa documentació o qualsevol altra. En quan tinguem el text definitiu de l’Avantprojecte us informarem.

Pel moment, estudiant altres lleis i documents, podem anar elaborant els nostres posicionaments i propostes sobre com ens agradaria que fòra la futura Llei de Joventut.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.