L’APJ-CV denuncia que l’IVAJ incompleix el decret d’ajudes als serveis d’informació juvenil

D’acord amb el punt 8.2 de les bases de convocatòria de les d’ajudes per a l’adquisició de material bibliogràfic, equipament informàtic i mobiliari dels centres d’informació juvenil adscrits a la Xarxa Valenciana d’Informació Juvenil es podrien considerar desestimades totes les sol·licituds:

8.2. El termini màxim de resolució i de notificació serà de sis mesos comptadors a partir de l’endemà del dia en què acabe el termini de presentació de sol·licituds. Si, transcorregut el dit termini, no s’haguera dictat resolució expressa, les sol·licituds presentades es podran considerar desestimades, de conformitat amb el que disposa l’article 55 de la Llei 9/2001, de 27 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera, i d’Organització de la Generalitat Valenciana. Tot això sense perjuí de l’obligació de resoldre i de notificar que estableix l’article 42.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

El decret de convocatòria va ser publicat en el DOCV 5921 de 26/12/2008 i el termini de presentació va acabar el 20 de gener de 2009. El termini per a resoldre va acabar, per tant, el passat 20 de juliol.

Les ajudes estan destinades al finançament parcial de l’adquisició de material bibliogràfic, equipament informàtic i mobiliari dels centres d’informació juvenil d’ajuntaments, fundacions de titularitat pública, o organismes o entitats de caràcter públic durant l’exercici 2009. Sol·liciten estes ajudes els ajuntaments, les fundacions de titularitat pública i la resta d’organismes o entitats de caràcter públic que disposen de centres d’informació juvenil (CIJ) adscrits a la Xarxa Valenciana d’Informació Juvenil, sempre que des dels CIJ s’hagen dut a terme activitats d’informació juvenil durant l’any 2008.

Cal destacar que el termini de justificació, segons les bases de convocatòria, acaba el dia 5 de novembre de 2009, amb la dificultat que suposaria executar la despesa en un mes, sempre en el cas de que fora immediata la resolució.

Des de l’Associació de Professionals de Joventut lamentem la falta de previsió i reclamem que l’IVAJ siga capaç de complir les seues pròpies normes.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L’APJ-CV denuncia que l’IVAJ incompleix el decret d’ajudes als serveis d’informació juvenil

 1. Pere ha dit:

  Bon dia,
  Ja és el que faltava.
  Quan el sol·licitant presenta l’ajuda amb un dia de retràs, no l’accepten tal i com indica a les bases. Si els centres/ajuntaments hem de complir les bases de la convocatoria estrictament, l’IVAJ que és el que les publica deuria, almenys, donar exemple.
  Una mostra més de l’ineficacia de la Generalitat Valenciana en materia de joventut.
  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s