Premi Culturama a la Innovació en matèria de Joventut. 2ona edició

L’APJCV participa per segon any amb Culturama SL en els premis a la innovació en matèria de Joventut per seguir amb el treball que esta entitat ha estat fent al llarg d’aquestos 17 anys com a Culturama SL.

Pensem que cal donar suport a Joves amb iniciatives que aposten per millorar l’entorn i que com a resultat d’aquesta intervenció social, a més, generen una eixida professional per als promotors i les promotores de l’idea i/o per als i les Joves que s’han beneficiat del projecte. Amb aquesta segona edició del premi volem contribuir, com a professionals de la intervenció social, amb els projectes de Joves i/o per a Joves compromisos, creatius i innovadors.

Podran presentar-se a aquesta convocatòria totes aquelles persones, físiques o jurídiques (sense ànim de lucre) que desenvolupen la seua activitat a l’àmbit de la joventut en la Comunitat Valenciana.

L’experiència que obtinga el 1er Premi guanyarà 800 € i un guardó. Però també hi ha altres premis en forma d’accèssits als quals se’ls editarà la seua experiència al llibre blanc de pràctiques innovadores en matèria de joventut que serà publicat en format digital i enllaçat des de cadascuna de les planes web de les entitats col·laboradores en l’edició del premi. I en una edició impresa, amb una tirada mínima de 1000 exemplars que serà distribuïda a totes les Regidories de Joventut dels ajuntaments de la província de València i a tots els Centres d’informació Juvenil de les províncies d’Alacant i Castelló.

Els criteris de valoració per a atorgar el premi en aquesta segona edició són: innovació i creativitat a l’experiència presentada, exportabilitat a altres entitats, càrrega de valors socials i culturals de la idea, grau d’intervenció social, grau d’ocupació juvenil creada per l’experiència i per últim el foment de la llengua.

El termini per a presentar les sol·licituds és des del 14 de maig fins el 15 de juliol de 2012.
Tota la informació per a participar a la web de culturama.es
Culturama SL Serveis socioculturals convoca aquesta segona edició del premi amb la col·laboració de l’IVAJ-Generalitat Jove, la Diputació provincial de València, la Universitat de València, el Consorci Xarxa Joves.net, i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

Un poc d’història. La primera edició d’aquest premi es va convocar al 2010 amb motiu del 15é aniversari de la fundació de l’empresa Culturama SL i coincidint amb l’any internacional de la joventut, per a contribuir a impulsar noves iniciatives d’oci per a joves, amb l’objectiu de premiar experiències innovadores que utilitzen i/o fomenten noves

tendències d’oci juvenil. El premi Culturama. 1era edició se li va atorgar a la Federació CCJJ Don Bosco CV pel seu projecte “Concurs de vídeo curt “Microfilms I un Accèssit a la Mancomunitat de Municipis de la Safor pel seu projecte “Trobada de Joves de la Safor”.

Com a resultat de la 1ª edició es va publicar el Llibre Blanc de bones pràctiques en matèria de joventut. Podeu consultar la edició digital on trobareu les dues iniciatives guanyadores, però a més teniu una sèrie d’experiències realitzades per algunes de les entitats col·laboradores.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en premi i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s