Mapa de professionals CV

L’Associació de professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, APJCV, està elaborant un mapa de la situació actual dels professionals de joventut a la Comunitat Valenciana, i així tindre un cens actualitzat, el qual presentarem a la trobada de professionals, que organitza l’APJCV i se celebrarà a València del 18 al 20 d’octubre.

L’elaboració d’un cens de professionals de joventut ens permetrà tindre un mapa de la situació de les polítiques de joventut al nostre territori i poder així, proposar accions de millora de la nostra situació social i laboral.

Ens agradaria comptar amb la teua participació omplint les dades al formulari i guardar-te’l per modificar més endavant, si ho consideres. Les dades facilitades formaran part de l’arxiu informatitzat propietat de l’APJCV i només seran utilitzades per fer el seguiment i control de les enquestes respostes.

Moltes gràcies
APJCV

Accés al cens_professionalsjoventut
https://docs.google.com/forms/d/1cDyXqEYHOso1qPbgu5xKStqkDaGP0geeuxFQusF6mQY/viewform

La Associació de professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, APJCV, está elaborando un mapa de la situación actual de los profesionales de juventud en la Comunitat Valenciana, y así tener un censo actualizado, el cual presentaremos en el encuentro de profesionales, que organiza el APJCV y se celebrará en Valencia del 18 al 20 de octubre.

La elaboración de un censo de profesionales de juventud nos permitirá tener un mapa de la situación de las políticas de juventud en nuestro territorio y poder así, proponer acciones de mejora de nuestra situación social y laboral.

Nos gustaría contar con tu participación rellenando los datos del formulario y guardártelo para modificar más adelante, si lo consideras. Los datos facilitados formarán parte del archivo informatizado propiedad de la APJCV y sólo serán utilizadas para hacer el seguimiento y control de las encuestas respondidas.

Muchas gracias
APJCV

Acceso al censo_profesionalesjuventud
https://docs.google.com/forms/d/1cDyXqEYHOso1qPbgu5xKStqkDaGP0geeuxFQusF6mQY/viewform

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s