Diàleg sobre polítiques de Joventut “Joves, professionals, polítics”

València, 17, 18 i 19 d’Octubre de 2013

Aquestes jornades organitzades per l’Associació de rofessionals de Joventut de la Comunitat Valenciana amb el suport de la Unió Europea, mitjançat el programa “Joventut en Acció” i amb la col·laboració de la Universitat de València i el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana.

Imatge Trobada 2013 definitiva
Donada aquesta etapa de canvis socials en la que ens trobem, des de l’APJCV, ens hem vist en la necesitat de parar-nos a mirar al nostre
voltant, de sentar-nos a escoltar, de donar-li veu a totes les parts que fan política de Joventut. És per aquest motiu es va decidir
convidar a diferents representats polítics, professionals i Joves d’altres Comunitats Autónomes per fer conjuntament una radiografia de la realitat que ara vivim, de les necesitats que es desprenen i de la metodología més encertada per afrontar-les. Aquest encontre nacional, al que vanassistir representants de les comunitats autónomes de Balears, Catalunya, Castella LLeó, Castella La Manxa, Andalusia , Murcia i Valenciana, ens permet establir contactes, fer xarxa i aprofitar sinergies de treball.

L’encontre ha estat estructurat en tres moments diferenciats pel seu objectiu de treball. En primer lloc analitzaren la situació concreta de cada Comunitat Autonoma representada a les jornades.

Comas a València - asj

En segón lloc El sociòleg Domingo Comas dona una visió de conjunt des de una perspectiva teórica, Aquesta conferencia està
enmarcada al cicle de debats Claustre Obert de la Universitat de Valencia i va tindre per tant un carácter públic. En últim lloc estreballa, amb la ONG Disseny social i la Cooperativa ColaBoraBora, en la recerca de la metodología de treball més adequada per a la nova forma de treballar amb Joves.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Actualitat i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s