Primera etapa del procés de debat sobre la nova llei de joventut

Estimats companys i companyes, associades i associats,

Com vos vam anunciar, ja fa un temps, des de la Junta Directiva volem realitzar un procés participatiu i col·lectiu de debat al voltant de la nova llei de joventut, en el qual puguem aportar les nostres opinions, reivindicacions i propostes.

La redacció de l’avantprojecte de llei segueix el seu curs i el text definitiu encara no està disponible. Hem decidit iniciar ja el nostre procés de debat per anar consensuant i fixant com a associació les nostres posicions polítiques i consideracions tècniques al voltant de la nova llei.

En eixe sentit vos comuniquem l’inici d’esta primera etapa del procés de debat, que consistirà bàsicament en un treball virtual mitjançant Internet, i al qual convidem a participar.

A la secció “Nova llei de joventut” d’este blog teniu penjats en word diversos documents que arrepleguen, per blocs temàtics, diversos temes i aspectes de les 11 lleis de joventut vigents i 2 avantprojectes de llei de 13 comunitats autònomes, lleis i avantprojectes que també trobareu penjades a eixa mateixa secció junt a altres documents d’interès.

Quina serà la metodologia de treball?

  1. Hem creat un nou grup a Google Groups per a fer este debat. Per tant, este va a ser un grup de treball per a opinar, fer crítiques i propostes i, en conseqüència, la condició per a participar-hi és comprometre’s a fer-ho; no és, doncs, un grup per a informar-se passivament sobre el debat de la llei.

Si vols participar-hi has d’enviar, el més aviat possible, un correu electrònic a la nostra adreça professionalsjoventutcv@gmail.com amb l’assumpte: incloure al grup de debat sobre la nova llei de joventut. La data límit per a fer-ho es el proper divendres 3 de juny. 

Si tens un compte de gmail podràs accedir a l’espai del grup en: https://groups.google.com/ i no només a la llista de correu.

Recordeu que, si envieu un correu a l’adreça electrònica de qualsevol grup/llista de l’associació el rebrem totes les persones que en formem part.

  1. El treball començarà la propera setmana quan vos enviem als participants en el grup un correu electrònic sobre el primer bloc temàtic: 1. Objeto, ámbito de aplicación, principios rectores, objetivos y fines, definiciones.

En eixe i altres correus vos plantejarem una sèrie de preguntes sobre diversos temes i aspectes, que no persegueixen tant la redacció de l’articulat de la lleu sinó la vostra opinió sobre què penseu que necessàriament ha de figurar en la llei o ha de reivindicar i defendre l’associació. Tota comunicació al respecte d’un tema o aspecte d’este o qualsevol bloc temàtic s’ha de fer contestant a la cadena de emails corresponent, per a no barallar temes i aspectes.

  1. Progressivament s’aniran obrint altres línies de discussió sobre altres temes i aspectes de la resta de blocs temàtics, de manera que intentem que tots els correus estiguen agrupats.
  1. Finalment, i una vegada estiga avançat el debat, enviarem als membres del grup un qüestionari per a recollir les propostes.
  1. Una vegada disposem de les propostes les enviarem a les persones associades.

 

La fase segona del procés de debat consistirà en una sessió de treball presencial, una vegada tinguem l’avantprojecte de llei, i que anunciarem en el seu moment.

Si voleu incidir en la nova llei de joventut, ara és el moment. 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Actualitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s