Associar-se

Inscripció

Per a inscriure’t a l’associació has de omplir i enviar el següent:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Estem renovant les base de dades de persones associades. Si ets o vas ser soci/a amb anterioritat al 2016, per favor, torna a omplir el formulari (si no ho has fet enguany).

Si ja l’has emplenat, ara en 2016, no cal que ho tornes a fer una altra vegada. Si vols modificar alguna dada teua, en eixe cas envia’ns un correu a l’adreça electrònica de l’associació: professionalsjoventutcv@gmail.com, indicant-hi la modificació a fer.

Pagament de la quota

Ara per a ara, l’única font de finançament de l’APJCV són les quotes dels socis/es. La quota anual és actualment de 20,00 euros.

Per a fer el pagament de la quota has de fer una transferència bancària o un ingrés en el compte corrent de l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana (APJCV), en:

Caixa Popular – Caixa Rural ES69 3159 0001 22 2207860129

– Si fas una transferència el teu banc/caixa et podrà cobrar, o no, una comissió. En la transferència cal que indiques: el teu nom i cognoms, i el concepte (quota soci/a 201_)

– Si fas un ingrés en una oficina de la Caixa Popular indicant el teu nom i cognoms, i el concepte (quota soci/a 201_) et cobraran 3 euros de comissió. Per a evitar-ho pots fer l’ingrés de la quota i, després, escriure en el document que et donaran el teu nom i cognoms, i el concepte (quota soci/a 201_)

Finalment, has d’enviar una còpia o foto de la transferència o de l’ingrés a l’adreça electrònica de l’APJCV: professionalsjoventutcv@gmail.com

 

Només el pagament de la quota anual fa efectiva la inscripció en l’associació i, per tant, l’adquisició i el manteniment de la condició de soci/a.

El pagament de la quota anual es podrà fer: 1) a requeriment de l’associació en el període que expressament s’indique; o 2) voluntàriament en qualsevol dia de l’any en curs.

El termini per a pagar la quota anual per part de les persones que ja són socis/es és d’un any des del día en que van pagar la quota de l’any anterior.

L’impagament de la quota anual s’entendrà com a manifestació de la voluntat de causar baixa en l’associació.

 

Si vols associar-te, donar suport i col·laborar amb l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana, no ho dubtes, apunta’t ja! Junts, millor!

Anuncis

15 respostes a Associar-se

 1. Mª Elisa Plano Miñana ha dit:

  Hola companys i companyes!

  Em pareix molt positiu aquesta iniciativa de que s’ajuntem tots i totes els i les professionals de joventut; és important unificar criteris, possar-se d’acord en molts temes i compartir experiències, idees, etc.

  Vos anime a participar d’aquest estupend projecte!!

  Junts, millor

 2. Rubén Sancho Martínez ha dit:

  Hola! Trobe que és una iniciativa interessant i important que el col·lectiu de persones que treballem en aquest sector puguem posar en comú, analitzar, debatre i proposar respostes no només als reptes i dificultats que afrontem com a professionals, sinó també als desafiaments actuals i futurs dels joves i, per tant, reivindicar i fer propostes perquè les polítiques de joventut públiques faciliten que la gent jove tinga l’oportunitat i la possibilitat de desenvolupar el seu projecte de vida sense estar “hipotecada” per les cojuntures econòmiques d’ara o els problemes estructurals de sempre. Junt és millor. Endavant!

 3. Fini Rochel Icardo ha dit:

  Me parece una idea estupenda, no podré asistir al INFORUM, pero contar conmigo, y ya me informareis de lo que se acuerde.
  Saludos

 4. Paula Faus Gregori ha dit:

  Jo tampoc podré assistir a l’INFORUM però compteu amb mi.

 5. Rocío Parrilla Ferrando ha dit:

  Considero la propuesta interesante y necesaria, es importante que tengamos un lugar para reflexionar y hacer que nuestra porfesión tenga su espacio, en este momento no aparecemos en los listados profesionales que se manejan administrativamente. Como anécdota os cuento que en las revisiones médicas que nos hace la empresa (ayuntamiento) anualmente, lo de animación juvenil, gestora juvenil, informadora juvenil etc, no está en los listados profesionales que manejan los médicos, finalmete me inscriben como administrativa. Y ya van 18 años de administrativa.
  Tampoco estaré en el inforum, pero a vuestra vuelta espero noticias.
  Un saludo
  Rocío

 6. Com a professional de joventut, recolze totalment la iniciativa.

  Tenim una oportunitat de dignificar no sols la nostra professió, sinó també el nostre treball, per tal que es visibilitze la importància social de les polítiques de joventut.

 7. Hola:
  Me sembla una idea molt encertada aquesta de l’associació. Recentment vaig estar visitant la web de l’associació catalana, que segur tots coneixeu (http://www.joventut.info) i realmente hi ha molt de treball a fer. El perfil dels tècnics que treballem a la universiat no s’adequa exactament al perfil professional vinculat al desenvolupament de polítiques de joventut, però pense que podem aportar coses des de la nostra experiència i trajectoria professional. En eixe sentit, m’alegra que l’àmbit dels possibles socis estiga obert i que aquesta iniciativa siga un punt de trobada de diferents agents implicats en el desenvolupament de les polítiques de juventut.
  Jo tampoc estaré al Infòrum però espere noticies.
  Un abraçada a totes i tots.

 8. Blas M. Mataix ha dit:

  Me parece buena idea. Nos vemos en el InForum.

 9. Ximo Cádiz ha dit:

  Anem a veure que passa…
  Pense que mereix l’esforç intentar-ho.
  Això sí ens farà falta que la gent aporte una mínima dedicació per que el projecte siga possible. Sense grans ambicions però si amb objectius clars i realistes.
  A treballar!!!

 10. Mariam Cardona Aranda ha dit:

  Hola a tots i totes:
  en primer lloc donar les gràcies a la gent que se ho ha currat per que una idea de la que s’havia parlat molt sense passar a l’acció per fi siga un fet.
  Encara que no vaja a l’Infòrum podeu comptar amb mi.
  Estaria molt bé que es puguera complir amb el calendari i no es perguera l’impuls.
  Sort.

 11. Ismael ha dit:

  Estoy totalmente de acuerdo con vuestros planteamientos, tenemos que dar un impulso a nuevas políticas de juventud más realistas e integradoras.
  Sólo me falta, saber como hacer llegar mis datos para asociarme, ya que no podré estar en el InFòrum.
  Besos asociativos
  Ismael

 12. Antoni ha dit:

  Bon dia,

  Molt bona iniciativa! Com puc afegir-me?

 13. Hola a totes i a tots, des de l’empresa privada del sector també considerem aquesta una bona iniciativa. Podeu comptar amb nosaltres per tirar endavant el preojecte.
  Marisa
  Culturama Sl

 14. Rosa Cuartero ha dit:

  Hola a totsi totes:

  Amb un poquet de retard des de que açó va començar a moure, per açí estem amb ganes de participar i col.laborar amb aqueta iniciativa.

  un beset!!

 15. carles G ha dit:

  Salutacions, no més enviar-vos un missatge de suport i interés per aquest indret que de segur és necessari per al servei al jovent.

  gràcies

  carles G

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s